Tuesday, June 14, 2011

Kalau Nak Jadi Hot Hari Ni

SELAMAT PAGI. Sekarang pagi memang tak ada apa nak buat sangat. Oh ASTRO sangat memboringkan. Plan hari ni nak tengok KL GANGSTER, macam best je. Tapi tak sure lagi.

Bangun pagi ni enjoy. Tapi kalau boring jadi tak enjoy jugak rupanya.Hikhikhik.

Tasya terbaca dalam satu majalah dulu tentang BAGAIMANA MEMBUATKAN HARI MU CERIA. Ye la bangun pagi kan ada orang tu mukanya masam je. Kalau pagi pagi dah masam. Nanti sampai petanglah masamnya. Makin bertambah tambah lagi MASAMNYA. Kalau pagi pagi enjoy giler, petang nanti kurang sikit ENJOY but still enjoy dari tak enjoy langsung. Tapi ini TAK termasuk kalau ada kes kes yang membuatkan kita marah atau DOWN tetiba.

Jadi bangun pagi cuba MENGGELIAT dulu, supaya urat urat dan otat dirangsang.


Lepas tu MANDI nyanyilah lagu lagu happy. Ini membangkitkan mood awal. Jadi macam mamat ni.


Kemudian jangan lupa sarapan sikit. OPS sikit je! Jangan banyak sangat. Ala kadar kata orang.


Daaaan satu lagi jangan lupa perfume kamu. Segar gitu dong sepanjang hari.


Jadi enjoy-enjoy tau.. Bubbye.
xoxo

1 comment:

SPEK HITAM said...

yang lain BOLEH buat tapi bab BEKPES pagi2 amik ALA kadar macam tak BOLEH je. hhahha