Wednesday, June 8, 2011

Waa twilight!!



Trailer untuk sequel baru Twilight dah keluar! Yeay! Tapi movie keluar 18 November ni... Haish! Tak sabar rasanya. Trailernya boleh tengok kat link bawah ni.

The Twilight Saga : Breaking Dawn - Part 1 Trailer

Banyak yang menarik gila dalam sequel terbaru ni. Antaranya scene Bella yang tengah pregnant dan wedding Edward dengan Bella. Dan ada juga kemunculan cameo yang kena fokus betul-betul baru perasan, iaitu pengarang Twilight, Stephanie Meyer bersama lakonlayarnya Melissa Rosenberg dan juga penerbit Twilight sendiri Wyck Godfrey.

For more pictures and info about this, click here.

Who wants to go out with me watching this film together raise your hand!!

xoxo

3 comments:

Qamaruls said...

thx yer letak blog saye kat bloglist awak :)

lalink7 said...

dah kluar? wahhh...trailer die bestt..dah pregnen bila..lajunyee..hehe..nak g tgk lah..

Tasya Eryna said...

qamaruls - welcome dear..

lalink7 - hee hee best kan? btw i like ur name.. cute